okładka

Biotechnologia żywności

Bednarski, Włodzimierz Red., Reps, Arnold Red.

Rok wydania: 2013.

Biotechnologia, Żywność technologia, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Bednarski, Włodzimierz Red.
Reps, Arnold Red.
Tytuł
Biotechnologia żywności
ISBN
83-204-7926-074-4
978-83-7926-074-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 2 zm., dodr.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność technologia
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 8320479260744
020
%a 9788379260744
245
%a Biotechnologia żywności /
250
%a Wyd. 2 zm., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2013.
300
%a 498 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Red.
700
%a Reps, Arnold %e Red.
920
%a 83-204-7926-074-4
920
%a 978-83-7926-074-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-49456-DO
Sygnatura: 56/59
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: I-49457-DO
Sygnatura: 56/59
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane